Επιστροφή Προϊόντων

Η εταιρεία μας σκοπεύοντας στη δυνατόν καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της, προβλέπει την περίπτωση επιστροφής κάποιου προϊόντος.
Πότε είναι δυνατή η επιστροφή κάποιου προϊόντος?

  • Όταν από λάθος δικό μας έχετε παραλάβει λάθος προϊόν, η χρέωση των μεταφορικών βαραίνει την εταιρεία μας.

Προσοχή εάν το προϊόν και η συσκευασία αυτού έχει χρησιμοποιηθεί και δεν είναι στην αρχική του κατάσταση δεν δεχόμαστε επιστροφή.

Όροι Επιστροφής

Η ημερομηνία παραλαβής της παραγγελίας σας με την ημερομηνία υποβολής του αιτήματος για επιστροφή να μην ξεπερνά τις 15 ημέρες. Η συσκευασία του προϊόντος να μην έχει παραβιαστεί και να βρίσκεται στην αρχική της κατάσταση. Το προϊόν να βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση και να μην έχει υποστεί οποιαδήποτε αλλοίωση ή βλάβη.

Διαδικασία Επιστροφής

Για να επιστρέψετε κάποιο προϊόν που έχετε αγοράσει από την εταιρεία μας, θα πρέπει αρχικά να επικοινωνήσετε μαζί μας είτε με e-mail, fax ή τηλεφωνικώς και να μας εξηγήσετε το λόγο που επιθυμείτε να επιστρέψετε το προϊόν. Εφόσον συμφωνήσουμε ότι το ανταλλακτικό πρέπει να επιστραφεί, ακολουθείτε τα εξής βήματα:

  • Συσκευάζετε το προϊόν σε ένα σωστό κουτί ώστε να μην υποστεί βλάβη κατά την επιστροφή του.
  • Τοποθετείτε μέσα στο δέμα φωτοτυπία της απόδειξης που είχατε παραλάβει μαζί με το προϊόν.
  • Αποστέλλετε το δέμα με το πρακτορείο ταχυμεταφορών που το είχατε παραλάβει μέσω του τμήματος επιστροφών. Τα έξοδα επιστροφής βαρύνουν την εταιρεία μας σε περίπτωση που η επιστροφή προκλήθηκε από υπαιτιότητα δική μας.

Σε κάθε περίπτωση είμαστε στη διάθεση σας για να επιλύσουμε οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει είτε τηλεφωνικώς στο 2310 947 610 2314 016 796 είτε μέσω e-mail στο info@weddinggallery.gr