Μπομπονιέρες βάπτισης πριγκίπισσα κορνίζαΜπομπονιέρες βάπτισης πριγκίπισσα κορνίζα

Μπομπονιέρες βάπτισης πριγκίπισσα κορνίζα

Κατασκευαστής Wedding Gallery
Κωδικός HK059PR Εκτύπωση
2,40 €
Τιμή με ΦΠΑ: 2,82 €
Μπομπονιέρες πριγκίπισσα για βάπτιση

Μπομπονιέρες πριγκίπισσα για βάπτιση μια εντυπωσιακή κορνίζα και κορίτσια.Κορνίζα μπομπονιέρα βάπτισης ροζ για την μικρή σας πριγκίπισσα.Θα στολίσουμε τις μπομπονιέρες κορνίζες με τούλι και κορδέλες που στα χρώματα που θέλετε.

Οι μπομπονιέρες βάπτισης περιλαμβάνουν:κορνίζα πριγκίπισσα, τούλι και κορδέλα σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων για να επιλέξετε για το δέσιμο και κουφέτα Χατζηγιαννάκη.

Η τιμή αφορά έτοιμη μπομπονιέρα.Μπορείτε να επιλέξετε χρώματα και υλικά που θέλετε από την ενότητα Υλικά για μπομπονιέρες
Στην κατασκευή της μπομπονιέρας μπορείτε νε επιλέξετε χρώματα σε τούλια και κορδέλες της αρεσκείας σας ώστε να διακοσμηθεί όπως εσείς θέλετε.
Όλα τα προϊόντα της εταιρείας μας ελέγχονται αυστηρά και συσκευάζονται προσεκτικά πριν την αποστολή τους ώστε να τα παραλάβετε σε άριστη κατάσταση. Σε περίπτωση προβλήματος κατά την παραλαβή των εμπορευμάτων επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας.
Παραγγελίες μπορείτε να κάνετε:
Στο τηλεφωνικό μας κέντρο: 2310 383 560 - 231 4016 796
Στο ηλεκτρονικό μας ταχυδρομείο: info@weddinggallery.gr
Ηλεκτρονικά με καλάθι αγορών από το e-shop
Κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας στην περιοχή των παρατηρήσεων θα συμπληρώσετε το χρώμα ή το σχήμα του προϊόντος που επιλέξατε.
Σε κάθε περίπτωση εκπρόσωπος της εταιρείας μας θα επικοινωνήσει μαζί σας πριν την αποστολή της παραγγελία σας. Συνδεθείτε για να γράψετε σχόλιο.

Ο Λογαριασμός μου

Ωράριο καταστήματος

Δευτέρα - Τετάρτη - Σάββατο
9:00 - 14.30
Τρίτη - Πέμπτη - Παρασκευή
9:00 - 14.00 & 17:30 - 20:30

Διεύθυνση

Επταλόφου 10
(περιοχή Άγιου Θεράποντα)
Κάτω Τούμπα, Θεσσαλονίκη

Log in

create an account