Μπομπονιέρες βάπτισης κορνίζα για κορίτσια

Κατασκευαστής Wedding Gallery
Κωδικός HK431PR Εκτύπωση
2,70 €
Τιμή με ΦΠΑ: 3,23 €
Μπομπονιέρες βάπτισης για κορίτσια

Μπομπονιέρες βάπτισης για κορίτσια ένα όμορφο ροζ φορεματάκι.Μπομπονιέρα βάπτισης κορνίζα με ροζ φόρεμα και ασημί-λευκές λεπτομέρειες.Η μπομπονιέρα κορνίζα θα στολιστεί με τούλια και κορδέλες στα χρώματα που θα επιλέξετε.

Οι μπομπονιέρες βάπτισης περιλαμβάνουν:κορνίζα για κορίτσια, τούλι και κορδέλα σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων για να επιλέξετε για το δέσιμο και κουφέτα Χατζηγιαννάκη.

Η τιμή αφορά έτοιμη μπομπονιέρα.Μπορείτε να επιλέξετε χρώματα και υλικά που θέλετε από την ενότητα Υλικά για μπομπονιέρες
Στην κατασκευή της μπομπονιέρας μπορείτε νε επιλέξετε χρώματα σε τούλια και κορδέλες της αρεσκείας σας ώστε να διακοσμηθεί όπως εσείς θέλετε.
Όλα τα προϊόντα της εταιρείας μας ελέγχονται αυστηρά και συσκευάζονται προσεκτικά πριν την αποστολή τους ώστε να τα παραλάβετε σε άριστη κατάσταση. Σε περίπτωση προβλήματος κατά την παραλαβή των εμπορευμάτων επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας.
Παραγγελίες μπορείτε να κάνετε:
Στο τηλεφωνικό μας κέντρο: 2310 383 560 - 231 4016 796
Στο ηλεκτρονικό μας ταχυδρομείο: info@weddinggallery.gr
Ηλεκτρονικά με καλάθι αγορών από το e-shop
Κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας στην περιοχή των παρατηρήσεων θα συμπληρώσετε το χρώμα ή το σχήμα του προϊόντος που επιλέξατε.
Σε κάθε περίπτωση εκπρόσωπος της εταιρείας μας θα επικοινωνήσει μαζί σας πριν την αποστολή της παραγγελία σας. Συνδεθείτε για να γράψετε σχόλιο.

Ο Λογαριασμός μου

Ωράριο καταστήματος

Δευτέρα - Τετάρτη - Σάββατο
9:00 - 14.30
Τρίτη - Πέμπτη - Παρασκευή
9:00 - 14.00 & 17:30 - 20:30

Διεύθυνση

Επταλόφου 10
(περιοχή Άγιου Θεράποντα)
Κάτω Τούμπα, Θεσσαλονίκη

Log in

create an account