Χειροποίητα ασημένια στέφανα γάμουΧειροποίητα ασημένια στέφανα γάμου

Χειροποίητα ασημένια στέφανα γάμου

Κατασκευαστής Wedding Gallery
Κωδικός SA1253.33 Εκτύπωση
Array
85,00 €
Τιμή με ΦΠΑ: 110,89 €
Ασημένια χειροποίητα στέφανα γάμου

Διπλή βέργα ασημένια χειροποίητα στέφανα γάμου.Τα στέφανα έχουν μια φαρδιά βέργα από ασήμι χαραγμένη με διαμάντι που πλέκετε όμορφα μία δεύτερη στριφτή βέργα από ασήμι για διακριτικό και περίτεχνο στόλισμα.Τα στέφανα γάμου δένονται με φαρδυά κορδέλα σε λευκό ή ιβουάρ χρώμα ανάλογα με το νυφικό σας. Όλα τα ασημένια στέφανα που θα βρείτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα είναι χειροποίητα κατασκευασμένα από εργαστήρι παραδοσιακής αργυροχρυσοχοοίας,

Τα ασημένια στέφανα που θα βρείτε στον ιστότοπο μας είναι όλα διακοσμημένα με κρύσταλλα swarovski και αληθινά μαργαριτάρια.

Κατά την παραγγελία σας τα στέφανα ερχόνται σε στεφανοθήκη και συνοδεύονται από πιστοποιητικό γνησιότητας από τον κατασκευαστή.

Η εταιρεία μας ελέγχει προσεκτικά όλα τα προϊόντα και συσκευάζονται επιμελώς ώστε να τα παραλάβετε σε άριστη κατάσταση. Σε περίπτωση προβλήματος κατά την παραλαβή των εμπορευμάτων επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας.
Αγορές μπορείτε να πραγματοποιήσετε:

Στο τηλεφωνικό μας κέντρο: 2310 947610 - 231 4016 796

Στο ηλεκτρονικό μας ταχυδρομείο: info@weddinggallery.gr

Ηλεκτρονικά με καλάθι αγορών από το e-shop

Όταν ολοκληρώσετε την παραγγελίας σας στην περιοχή των παρατηρήσεων  συμπληρώσετε όλες τις λεπτομέρειες που θέλετε να προσέξουμε (π.χ. σχήμα ή χρώμα παραγγελίας).

Ο Λογαριασμός μου

Ωράριο καταστήματος

Δευτέρα - Τετάρτη - Σάββατο
9:00 - 14.30
Τρίτη - Πέμπτη - Παρασκευή
9:00 - 14.00 & 17:30 - 20:30

Διεύθυνση

Επταλόφου 10
(περιοχή Άγιου Θεράποντα)
Κάτω Τούμπα, Θεσσαλονίκη

Log in

create an account