Στέφανα οικονομικά για γάμοΣτέφανα οικονομικά για γάμο

Στέφανα οικονομικά για γάμο

Κατασκευαστής Wedding Gallery
Κωδικός SH1523.39 Εκτύπωση
Array
85,00 €
Τιμή με ΦΠΑ: 110,89 €
Οικονομικά ασημένια στέφανα γάμου χειροποίητα

Πλεκτά οικονομικά ασημένια στέφανα γάμου χειροποίητα.Στέφανα γάμου με βέργα από ασήμι φαρδιά που πλέκετε όμορφα με λέπτη ασημόβεργα και κυκλικά δένονται μεγάλα κρύσταλλα swarovski που στολίζουν τα στέφανα όμορφα.Τα στέφανα γάμου δένονται με φαρδυά κορδέλα σε λευκό ή ιβουάρ χρώμα. Όλα τα ασημένια στέφανα που θα βρείτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα είναι χειροποίητα κατασκευασμένα από εργαστήρι παραδοσιακής αργυροχρυσοχοοίας,

Τα ασημένια στέφανα που θα βρείτε στον ιστότοπο μας είναι όλα διακοσμημένα με κρύσταλλα swarovski και αληθινά μαργαριτάρια.

Κατά την παραγγελία σας τα στέφανα ερχόνται σε στεφανοθήκη και συνοδεύονται από πιστοποιητικό γνησιότητας από τον κατασκευαστή.

Η εταιρεία μας ελέγχει προσεκτικά όλα τα προϊόντα και συσκευάζονται επιμελώς ώστε να τα παραλάβετε σε άριστη κατάσταση. Σε περίπτωση προβλήματος κατά την παραλαβή των εμπορευμάτων επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας.
Αγορές μπορείτε να πραγματοποιήσετε:

Στο τηλεφωνικό μας κέντρο: 2310 947610 - 231 4016 796

Στο ηλεκτρονικό μας ταχυδρομείο: info@weddinggallery.gr

Ηλεκτρονικά με καλάθι αγορών από το e-shop

Όταν ολοκληρώσετε την παραγγελίας σας στην περιοχή των παρατηρήσεων  συμπληρώσετε όλες τις λεπτομέρειες που θέλετε να προσέξουμε (π.χ. σχήμα ή χρώμα παραγγελίας).

Ο Λογαριασμός μου

Ωράριο καταστήματος

Δευτέρα - Τετάρτη - Σάββατο
9:00 - 14.30
Τρίτη - Πέμπτη - Παρασκευή
9:00 - 14.00 & 17:30 - 20:30

Διεύθυνση

Επταλόφου 10
(περιοχή Άγιου Θεράποντα)
Κάτω Τούμπα, Θεσσαλονίκη

Log in

create an account