Στέφανα για γάμο ασημένιαΣτέφανα για γάμο ασημένια

Στέφανα για γάμο ασημένια

Κατασκευαστής Wedding Gallery
Κωδικός SA1403.19 Εκτύπωση
Τιμή πώλησης 95,00 €
Αρχική τιμή: 120,98 €
Ασημένια στέφανα γάμου χειροποίητα

Με διπλές πέτρες swarovski ασημένια στέφανα γάμου χειροποίητα.Υπέροχη διπλή βέργα πλεκτή από ασήμι και κρύσταλλα swarovski που στολίζουν τα στέφανα όμορφα.Τα στέφανα γάμου δένονται με φαρδυά κορδέλα σε λευκό ή ιβουάρ χρώμα. Όλα τα ασημένια στέφανα που θα βρείτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα είναι χειροποίητα κατασκευασμένα από εργαστήρι παραδοσιακής αργυροχρυσοχοοίας,

Τα ασημένια στέφανα που θα βρείτε στον ιστότοπο μας είναι όλα διακοσμημένα με κρύσταλλα swarovski και αληθινά μαργαριτάρια.

Κατά την παραγγελία σας τα στέφανα ερχόνται σε στεφανοθήκη  και συνοδεύονται από πιστοποιητικό γνησιότητας από τον κατασκευαστή.

Όλα τα προϊόντα της εταιρείας μας ελέγχονται αυστηρά και συσκευάζονται προσεκτικά πριν την αποστολή τους ώστε νατα παραλάβετε σε άριστη κατάσταση.Σε περίπτωση προβλήματος κατά την παραλαβή των εμπορευμάτων επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας.

Η εταιρεία μας ελέγχει προσεκτικά όλα τα προϊόντα και συσκευάζονται επιμελώς ώστε να τα παραλάβετε σε άριστη κατάσταση. Σε περίπτωση προβλήματος κατά την παραλαβή των εμπορευμάτων επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας.
Αγορές μπορείτε να πραγματοποιήσετε:
 
Στο τηλεφωνικό μας κέντρο: 2310 947610 - 231 4016 796
 
Στο ηλεκτρονικό μας ταχυδρομείο: info@weddinggallery.gr ;
 
Ηλεκτρονικά με καλάθι αγορών από το e-shop
 
Όταν ολοκληρώσετε την παραγγελίας σας στην περιοχή των παρατηρήσεων  συμπληρώσετε όλες τις λεπτομέρειες που θέλετε να προσέξουμε (π.χ. σχήμα ή χρώμα παραγγελίας).
 

Ο Λογαριασμός μου

Ωράριο καταστήματος

Δευτέρα - Τετάρτη - Σάββατο
9:00 - 14.30
Τρίτη - Πέμπτη - Παρασκευή
9:00 - 14.00 & 17:30 - 20:30

Διεύθυνση

Επταλόφου 10
(περιοχή Άγιου Θεράποντα)
Κάτω Τούμπα, Θεσσαλονίκη

Log in

create an account