Μπομπονιέρα γάμου κουτάκιΜπομπονιέρα γάμου κουτάκι

Μπομπονιέρα γάμου κουτάκι

Κατασκευαστής Wedding Gallery
Κωδικός 70807-MKR Εκτύπωση
Array
1,10 €
Τιμή με ΦΠΑ: 1,31 €
Χρώματα
Η μπομπονιέρα γάμου κουτί στολίζεται με φαρδιά κορδέλα σατέν

Κουτί έτοιμη  μπομπονιέρα γάμου πλακέ σε πράσσινο εντυπωσιακό χρώμα.Η μπομπονιέρα γάμου κουτί στολίζεται με φαρδιά κορδέλα σατέν και δεύτερο διπλό κορδελάκι για έναν πλούσιο φιόγκο.Το κουτάκι έχει διαστάσεις 9Χ9Χ4 εκατοστά και μορείτε να το επιλέξετε διάφορα χρώματα:Λευκό, εκρού, ροζ, σιέλ, κίτρινο, κόκκινο, πράσσινο, πορτοκαλί.Η μπομπονιέρα γάμου κουτί περιλαμβάνει στην αναφραφόμενη τιμή: κουτί, τούλι εσωτερικά,κορδέλα σατέν και κουφέτα Χατζηγιαννάκη.

Η τιμή αφορά έτοιμη μπομπονιέρα.
Στην κατασκευή της μπομπονιέρας μπορείτε νε επιλέξετε χρώματα σε τούλια και κορδέλες της αρεσκείας σας ώστε να διακοσμηθεί όπως εσείς θέλετε.
Όλα τα προϊόντα της εταιρείας μας ελέγχονται αυστηρά και συσκευάζονται προσεκτικά πριν την αποστολή τους ώστε να τα παραλάβετε σε άριστη κατάσταση. Σε περίπτωση προβλήματος κατά την παραλαβή των εμπορευμάτων επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας.
Η εταιρεία μας ελέγχει προσεκτικά όλα τα προϊόντα και συσκευάζονται επιμελώς ώστε να τα παραλάβετε σε άριστη κατάσταση. Σε περίπτωση προβλήματος κατά την παραλαβή των εμπορευμάτων επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας.
Αγορές μπορείτε να πραγματοποιήσετε:

Στο τηλεφωνικό μας κέντρο: 2310 947610 - 231 4016 796

Στο ηλεκτρονικό μας ταχυδρομείο: info@weddinggallery.gr

Ηλεκτρονικά με καλάθι αγορών από το e-shop

Όταν ολοκληρώσετε την παραγγελίας σας στην περιοχή των παρατηρήσεων  συμπληρώσετε όλες τις λεπτομέρειες που θέλετε να προσέξουμε (π.χ. σχήμα ή χρώμα παραγγελίας).

Ο Λογαριασμός μου

Ωράριο καταστήματος

Δευτέρα - Τετάρτη - Σάββατο
9:00 - 14.30
Τρίτη - Πέμπτη - Παρασκευή
9:00 - 14.00 & 17:30 - 20:30

Διεύθυνση

Επταλόφου 10
(περιοχή Άγιου Θεράποντα)
Κάτω Τούμπα, Θεσσαλονίκη

Log in

create an account